Αναζητήστε στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο! ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Δωρεάν παράδοση εντός Αλεξανδρούπολης

Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των 50€

Περισσότερες προσφορές

Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Βαταμίδη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη. Κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησής της από το 1976 είναι το βιβλίο σε όλες τις μορφές του (λογοτεχνία, παιδικό, ξενόγλωσσο, βοήθημα κτλ) και η διάθεση επώνυμων και ποιοτικών ειδών γραφείου σε επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και ιδιώτες. Επιπλέον παρέχει κάθε τι που χρειάζεται ο μαθητής, αλλά και διάφορες υπηρεσίες όπως η παραγωγή φωτοαντιγράφων, σφραγίδων κτλ

Ο Κωνσταντίνος Βαταμίδης «έστησε» το πρώτο βιβλιοπωλείο του το 1976 στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 105 (σημερινή Λ. Δημοκρατίας) σε ένα μικρό χώρο 33 τ.μ. Σύντομα ο όγκος εργασιών και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων επέβαλαν την μετεγκατάσταση σε νέο μεγαλύτερο χώρο ο οποίος ήταν μόλις δύο νούμερα παραπέρα… στο 109.

Το 1998 δημιουργήθηκε ένας νέος μεγαλύτερος χώρος στο κέντρο της πόλης στην οδό Λ. Δημοκρατίας 230 και λειτούργησε παράλληλα ως υποκατάστημα για μερικά χρόνια ώστε να καλυφθούν οι νέες απαιτήσεις της αγοράς και να προσφερθούν στο καταναλωτικό κοινό υπηρεσίες και προϊόντα σε ακόμη υψηλότερη ποιότητα και προσιτές τιμές. Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται μέχρι και σήμερα το βιβλιοχαρτοπωλείο είναι ένα από τα πρώτα κτήρια που δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1910 από τσιμέντο που είχε εισαχθεί από την Μασσαλία στην Αλεξανδρούπολη. Μαρτυρίες του παρελθόντος αναφέρουν πως οι πρώτες ύλες που περίσσεψαν χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση των καμπαναριών του Μητροπολητικού Ναού του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα την δεκαετία του 1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος απηύθυνε χαιρετισμό στους πολίτες της πόλης από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Η πρόσοψη της κατασκευής έχει αλλάξει μορφή εξαιτίας των πολεοδομικών κανόνων, όμως πολλά από τα νεοκλασικά στοιχεία της διατηρούνται ατόφια στην πίσω πλευρά.

Το 2004 η επιχείρηση απόκτησε νομική υπόσταση ως ομόρρυθμη εταιρία με εταίρους τον Κωνσταντίνο Βαταμίδη και Ιωάννη Βαταμίδη. Το 2009 η εταιρία άλλαξε σελίδα και γενιά με τη συνταξιοδότηση του ιδρυτή της.

Στεγαζόμενο πλέον αποκλειστικά στο κέντρο της πόλης, προσηλωμένο πάντα στην ποιοτική εξυπηρέτηση μέσα από τη διάθεση νέων τίτλων και προϊόντων στους πελάτες του, στηριζόμενο στην πολυετή συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές και εισαγωγείς, συμμετέχοντας σε κλαδικές εκθέσεις, έχοντας διαρκή ενημέρωση για κάθε τι καινούριο, οργανώνοντας εκδηλώσεις για την παρουσίαση σημαντικών συγγραφέων και βιβλίων και στηρίζοντας το θεσμό του Φεστιβάλ βιβλίου Αλεξανδρούπολης, το βιβλιοχαρτοπωλείο Βαταμίδη συνεχίζει την σταθερή και ανοδική του πορεία του στο χώρο.


Το www.vbooks.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας που προσφέρει βιβλία για την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε χαμηλές τιμές, αλλά και σχολικά σακίδια επώνυμων brands.

Πληροφορίες

Κόστη ΠαράδοσηςΚόστη Παράδοσης

Κόστη Παράδοσης

Μέθοδοι ΠληρωμήςΜέθοδοι Πληρωμής

Μέθοδοι Πληρωμής

Όροι ΧρήσηςΌροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Πολιτική ΕπιστροφώνΠολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Χρόνοι ΠαράδοσηςΧρόνοι Παράδοσης

Χρόνοι Παράδοσης


Όλες οι κατηγορίες

+Wishlist
Polo Σακίδιο Polo Double print
Σακίδιο Polo Double print
36,00 € Τιμή vBooks 28,80 €
+Wishlist
Polo Σακίδιο Polo Crush
Σακίδιο Polo Crush
26,00 € Τιμή vBooks 20,80 €
+Wishlist
Polo Σακίδιο Polo Original Double Polo Bag
Σακίδιο Polo Original Double Polo Bag
36,00 € Τιμή vBooks 32,40 €

Σελίδα 1 από 4587Πρώτη   Προηγούμενο   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Επόμενο   Τελευταία   
Copyright 2020 by Vatamidis Books